Wilujeng Sumping

SO Apa H & X

kita pabrik wis dibangun luwih saka 10 taun karo pengalaman ngalangi kabeh jinis aksesoris elektronik Consumer
  • 10 Taun

    10 Taun

    kita pabrik wis dibangun luwih saka 10 taun karo pengalaman ngalangi kabeh jinis aksesoris elektronik Consumer
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Kanthi kualitas dhuwur kita, Kabeh bahan aman
  • Best-in-kelas Warranty

    Best-in-kelas Warranty

    Dhukungan pelanggan tim kita wis darmabakti kanggo reply to pitakonan Panjenengan ing puluh papat jam.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    taun anyar kita uga ndhukung sawetara klien E-commerce lan dadi supplier sing paling apik.

Babagan awake dhewe

H&X Electronic Co., Ltd is built in the year 2010 which is based on Dongguan Fenggang Hongxin Bag factory.Our factory has been built for more than 10 years with the solid experiences of all kinds of Consumer electronic accessories, especially on all kinds of cases and bags, such as EVA case, Nylon case, Neoprene case, transparent PVC case, PU case, leather case and etc.

Nakoni, nyelidiki

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24hours.
Tampilan Online Chat!
top