Wilujeng Sumping

Babagan awake dhewe

H & X Electronic Co., Ltd wis dibangun ing taun 2010 kang adhedhasar pabrik Dongguan Fenggang Hongxin Bag.

Pabrik kita wis dibangun luwih saka 13 taun kanthi pengalaman padhet kabeh jinis aksesoris elektronik Konsumen, utamane ing kabeh jinis kasus lan tas, kayata kasus EVA, kasus Nylon, kasus Neoprene, kasus PVC transparan, kasus PU, kulit kasus lan lsp.

Ing H&X, kita ngrancang lan nggawe kasus khusus lan tas sing digunakake kanggo nglindhungi lan ngeterake barang kanthi syarat tartamtu. Komitmen sing ora tegang kanggo keunggulan lan kepuasan pelanggan wis entuk reputasi minangka pimpinan industri…

SO Apa H & X

kita pabrik wis dibangun luwih saka 10 taun karo pengalaman ngalangi kabeh jinis aksesoris elektronik Consumer
  • 10 Taun

    10 Taun

    kita pabrik wis dibangun luwih saka 10 taun karo pengalaman ngalangi kabeh jinis aksesoris elektronik Consumer
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Kanthi kualitas dhuwur kita, Kabeh bahan aman
  • Best-in-kelas Warranty

    Best-in-kelas Warranty

    Dhukungan pelanggan tim kita wis darmabakti kanggo reply to pitakonan Panjenengan ing puluh papat jam.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    taun anyar kita uga ndhukung sawetara klien E-commerce lan dadi supplier sing paling apik.

Nakoni, nyelidiki

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24hours.
Tampilan Online Chat!
top