Wilujeng Sumping

Babagan awake dhewe

H & X Electronic Co., Ltd wis dibangun ing taun 2010 kang adhedhasar pabrik Dongguan Fenggang Hongxin Bag.

Our factory has been built for more than 13 years with the solid experiences of all kinds of Consumer electronic accessories, especially on all kinds of cases and bags, such as EVA case, Nylon case, Neoprene case, transparent PVC case, PU case, leather case and etc.

At H&X, we design and manufacture custom cases and bag that serves to protect and transport items with specific requirements. Our unwavering commitment to excellence and customer satisfaction has earned us a reputation as an industry leader…

SO Apa H & X

kita pabrik wis dibangun luwih saka 10 taun karo pengalaman ngalangi kabeh jinis aksesoris elektronik Consumer
  • 10 Taun

    10 Taun

    kita pabrik wis dibangun luwih saka 10 taun karo pengalaman ngalangi kabeh jinis aksesoris elektronik Consumer
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Kanthi kualitas dhuwur kita, Kabeh bahan aman
  • Best-in-kelas Warranty

    Best-in-kelas Warranty

    Dhukungan pelanggan tim kita wis darmabakti kanggo reply to pitakonan Panjenengan ing puluh papat jam.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    taun anyar kita uga ndhukung sawetara klien E-commerce lan dadi supplier sing paling apik.

Nakoni, nyelidiki

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24hours.
Tampilan Online Chat!
top