Rreth nesh

H & X elektronike Co, Ltd, është ndërtuar në vitin 2010, e cila është e bazuar në fabrikë Dongguan Fenggang Hongxin qese.
Fabrika jonë ka qenë ndërtuar për më shumë se 10 vjet me përvojat ngurta e të gjitha llojeve të aksesorëve të konsumit elektronike, sidomos në të gjitha llojet e rasteve dhe çanta, të tilla si rasti EVA, rast najlon, rast Neoprene, rast transparente PVC, rast PU, lëkurë rast dhe etj
Në H & X, ne projektimin dhe prodhimin e rasteve me porosi dhe qese që shërben për të mbrojtur dhe sende të transportit me kërkesat specifike. Angazhimi ynë i palëkundur për përsosmëri dhe kënaqësi të konsumatorëve na ka fituar një reputacion si një udhëheqës të industrisë. Në fakt, ekipi ynë mbështetje të konsumatorëve është i përkushtuar për të përgjigjen në pyetjet tuaja brenda njëzet e katër orë. Kjo është lloj i shërbimit të klientit që na ka fituar një shkallë të lartë mbajtjes dhe një gjatësi mesatare të konsumatorëve marrëdhënie prej tetë vjetësh. 
 
We offer a wide range of materials to choose from, and our design team will work with you or your team to pick the perfect material that best fits your product’s application. We have the best industrial design team in the business. Because of our experience, we can provide expert advice to help you create the ideal custom case that will enhance, add value, and protect your unique product. Our domestic service team will guide you through every step of the process.
With our high quality, best price and fast deliverer, now our clients have already stretched into different corners of the world. Main customers are from USA, Germany, UK, Spain, France, Japan and etc. And most of them become our long term partners. Recent years we also support some E-commerce clients and become their best suppliers.
Our sincerity to quality and cost control, our determination to deliver the best service to customers has already proved our ability to be a potential partner for mutual beneficial relationship.
If you want to find a manufacturer or a factory as your supplier instead of a trading company, please contact us without hesitation.
Contact us(inquiry@hongxin-ec.com) today and let us help you maximize your product’s potential.

01
seminar qepje, të bëjë rastin gjysmë-të gatshme në një prodhim të plotë. Të gjithë punëtorët janë me përvojë worke, 70% e tyre punojnë në facotry tonë më shumë se 7years.

01
Neating punëtori: punëtorë të zellshëm të prerë temat extral nga rasti për të siguruar rastet janë të pastër dhe i zoti, kur të hapur atë ..


WhatsApp Online Chat!
top