Wilujeng sumping di ramatloka kami

Tentang Kami

H&X Electronic Co., Ltd is built in the year 2010 which is based on Dongguan Fenggang Hongxin Bag factory.Our factory has been built for more than 10 years with the solid experiences of all kinds of Consumer electronic accessories, especially on all kinds of cases and bags, such as EVA case, Nylon case, Neoprene case, transparent PVC case, PU case, leather case and etc.

Naha H & X

pabrik urang geus diwangun salila leuwih ti 10 taun jeung pangalaman padet sagala jinis asesoris éléktronik Consumer
  • 10 Taun

    10 Taun

    pabrik urang geus diwangun salila leuwih ti 10 taun jeung pangalaman padet sagala jinis asesoris éléktronik Consumer
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Kalawan kualitas luhur urang, Kabéh bahan aman
  • Pangalusna-di-Kelas Rek

    Pangalusna-di-Kelas Rek

    Tim rojongan customer kami geus dedicated walon patarosan anjeun dina dua puluh opat jam.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    taun panganyarna kami ogé ngarojong sababaraha klien E-commerce sarta jadi suppliers pangalusna maranéhanana.

panalungtikan

Mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24hours.
WhatsApp Online Chat!
luhureun